Vi publiserer artikler regelmessig - følg oss på SoMe-plattformene våre for å bli varslet!

Høy inflasjon, stigende renter og usikkerhet i markedet er alle viktige faktorer som har ført til nedgang i krypto- og klokkemarkedet. Blir klokkemarkedet påvirket av prisutviklingen til kryptomarkedet?

NORECO - Full gass fremover

Dagens etterspørsel etter energi i Europa har aldri vært større. Ombyggingen av Tyra-feltet vil bidra til økt energisikkerhet i Danmark, og vil kunne produsere gass tilsvarende forbruket til 1,5 millioner danske hjem i flere tiår.

Krasj, Kaos, Krypto

De siste månedene har gitt høyere inflasjon enn på flere tiår, og forårsaket straff mot vekst og teknologiaksjer. Bitcoin er designet for å være deflasjonær, men nylige korreksjoner og krasj har vist at kryptovalutaen er mer sårbar for usikkerhet.

Tatt av vinden

Den fossile energiproduksjonen skal fases ut til fordel for klimanøytrale alternativer.

Vindkraft er et av alternativene som trekkes frem, men er det egentlig miljøvennlig og effektivt?

Tre Musketerer

Gull ser ut til å være en god hedge mot krig, usikkerhet og fortsatt inflasjon. Vår Energi og Rana Gruber, ligger også begge an som råvareprodusenter.

Tid for en dyp verdiinvestering?

Deep Value Drillers kjøpte 7. generasjons boreskip «Bolette Dolphin» i 1. kvartal 2021 for USD 65m. Den opprinnelige totalkostnaden for boreskipet var USD 750 millioner. Boreskipet ble med andre ord anskaffet for så lite som 9 prosent av produksjonskostnaden.

Rosenlund Insider

Rosenlund Insider publiserer artikler om selskaper, økonomisk og politisk utvikling eller sektorer vi finner interessante.

Vi publiserer artikler jevnlig. Følg oss på SoMe, så blir du varslet når vi publiserer.

Wild Nature