top of page

Vi publiserer artikler regelmessig - følg oss på SoMe-plattformene våre for å bli varslet!

Økt frykt for global resesjon og vedvarende høy inflasjon fører til at det går sakte i verdensøkonomien for tiden. Kan gull og sølv være et alternativ for å sikre seg mot nedgangen i markedet?

Kunsten å gå imot strømmen

Å investere i kunst har tradisjonelt sett vært forbeholdt de rike, men dynamikken er i ferd med å endre seg gjennom plattformer som "masterworks.io". 

Tatt av vinden

Den fossile energiproduksjonen skal fases ut til fordel for klimanøytrale alternativer.

Vindkraft er et av alternativene som trekkes frem, men er det egentlig miljøvennlig og effektivt?

Oppdatering av INSIDER-porteføljen

17. mars 2022 sendte vi ut et nyhetsbrev til våre aksjonærer med selskaper vi var både positive og negative til - slik har det gått med selskapene etter nyhetsbrevet ble sendt ut.

Lynraske Aksjer

Det er knyttet store forventninger rundt børsnoteringen til Porsche senere i år. Det er forventet at verdsettelsen vil ligge på omtrent 85 milliarder dollar. Blant konkurrentene finner vi Ferrari, som kan tilby eksklusivitet og en sterk merkevare. 

NORECO - Full gass fremover

Dagens etterspørsel etter energi i Europa har aldri vært større. Ombyggingen av Tyra-feltet vil bidra til økt energisikkerhet i Danmark, og vil kunne produsere gass tilsvarende forbruket til 1,5 millioner danske hjem i flere tiår.

Rosenlund Insider

Rosenlund Insider publiserer artikler om selskaper, økonomisk og politisk utvikling eller sektorer vi finner interessante.

Vi publiserer artikler jevnlig. Følg oss på SoMe, så blir du varslet når vi publiserer.

Wild Nature
bottom of page